Termeni și condiții

Programul MEGA IMAGE „Mega proiecte de azi pentru maine”, editia 2021

  1. Drepturi de proprietate intelectuala

1.1 Site-ul www.mega-proiecte-comunitate.ro  („Site-ul”) este in proprietatea si administrarea Mega Image S.R.L. („Mega Image”) , adresa: Bulevardul Timisoara 26, etaj 2, Bucuresti, Romania , inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/27872/1994, CUI RO 6719278, Ofiter protectia datelor- E-mail: dataprotection@mega-image.ro.

1.2 Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate materialele pe care Site-ul le contine, indiferent de forma ori continutul acestora si fara a se limita la texte scrise, imagini, documente audio, video sau audio-video, logo-uri, sloganuri etc. („Continutul”) este proprietatea Mega Image.

1.3 Prin simpla incarcare (expediere) pe Site a unor materiale de catre utilizatori, expeditorul declara si isi asuma orice responsabilitate pentru respectarea oricarui drept de proprietate intelectuala, detinut sau apartinand tertilor, si autorizeaza in mod expres Mega Image sa utilizeze si sa dispuna fara restrictii de respectivul material.

1.4 Sub rezerva prevederilor Capitolului 3 de mai jos, este strict interzisa copierea, reproducerea si/sau utilizarea in orice alt mod a Continutului si a oricarei parti din acesta fara permisiunea in scris a Mega Image.

  1. Conditii generale pentru utilizarea Site-ului

2.1 Conditiile generale de acces si utilizare („Termeni si Conditii”), detaliate mai jos, sunt aplicabile in totalitate, permanent si in mod neconditionat tuturor vizitatorilor/utilizatorilor Site-ului.

2.2 Prin accesarea Site-ul si utilizarea continutului acestuia, utilizatorul ia la cunostinta si accepta implicit Termenii si Conditiile prezente, care inlocuiesc orice alte acorduri anterioare. Ca urmare, in cazul in care Termenii si Conditiile Site-ului nu sunt considerate acceptabile pentru utilizator, este recomandabil ca acesta sa inceteze imediat utilizarea Site-ului.

2.3 Acest Site este destinat sustinerii si implementarii unei program („Programul”) de responsabilitate sociala corporatista (CSR), ce presupune stimularea interesului publicului pentru promovarea si protejarea unor valori sociale (in general) si valori corporatiste (in particular), legate in special de utilizarea eficienta a resurselor (inclusiv prin utilizarea rationala a alimentelor și a plasticului), conservarea mediului inconjurator si imbunatatirea calitatii acestuia, dezvoltarea comunitatilor locale.

2.4 Prin intermediul acestui Site nu se realizeaza promovarea ori referiri la produsele si serviciile Mega Image,activitatile sale comerciale, planurile de afaceri, relatiile cu partenerii de afaceri, structura organizatorica etc. Asemenea informatii pot fi accesate vizitand website-ul https://www.mega-image.ro/

2.5 Continutul Site-ului este cu titlu informativ si nu creeaza raporturi juridice sau obligatii pentru Mega Image. Accesarea Site-ului si/sau participarea in orice mod in cadrul Programului sau la activitatile descrise pe Site nu creeaza niciun fel de drepturi pentru utilizatori sau terte persoane in raport cu Mega Image.

2.6 In cazul utilizatorilor/vizitatorilor minori, se prezuma ca accesarea/utilizarea Site-ului, inclusiv, dar fara limitare la acestea, se realizeaza cu acordul si sub supravegherea reprezentantului lor legal.

2.7 Accesul catre acest Site poate fi restrictionat sau suspendat oricand, fara o instiintare prealabila, inclusiv din motive de securitate ori pe parcursul executiei unei sesiuni de mentenanta, fara ca prin aceasta sa se nasca vreun drept la despagubiri in sarcina Mega Image.

  1. 3. Obligatii si drepturi ale utilizatorilor mega-proiecte-comunitate.ro

3.1. Continutul se poate descarca doar in scopul pentru care a fost creat Site-ul, pentru folosul personal si fara caracter comercial si cu conditia ca utilizatorul sa se conformeze la prevederile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Termenii si Conditiile de fata;

3.2. Nu este permisa distribuirea, modificarea, copierea (cu exceptia celor mai sus mentionate), transmiterea, expunerea, refolosirea, reproducerea, publicarea, autorizarea, acordarea de licente de folosire, crearea de lucrari derivate din, sau transferarea, vinderea sau folosirea Continutului in alt mod, fara acordul in scris al Mega Image daca nu se prevede altfel in Termenii si Conditiile prezente;

3.3. Este interzisa folosirea Site-ului pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament contrar legii, ordinii publice sau bunelor moravuri, sau ar putea conduce la atragerea raspunderii civile, contraventionale, disciplinare, penale sau de alta natura sau ar incalca in alt mod legea.

3.4. Este interzisa utilizarea Site-ului in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

3.5.Mega Image si isi rezerva dreptul de a dispune oricand masuri privind restrictionarea accesului oricarui utilizator/vizitator care incalca prevederile Termenilor si Conditiilor.

  1. Confidentialitate

4.1. Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email transmise pe www.mega-proiecte-comunitate.ro , prin posta electronica sau prin orice alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica privind protecția datelor cu caracter personal.

4.2. Sub rezerva prevederilor Capitolului 1 de mai sus, orice alt fel de comunicari sau materiale transmise pe www.mega-proiecte-comunitate.ro , precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

  1. Modificari ale continutului www.mega-proiecte-comunitate.ro

5.1. Mega Image isi rezerva dreptul de modificare a Continutului Site-ului, fara niciun fel de preaviz explicit sau implicit.

5.2. Mega Image nu isi asuma nicio forma de raspundere pentru felul in care este accesat si/sau utilizat Continutul Site-ului de catre utilizatori sau pentru implicatiile care ar putea decurge din accesarea si/sau utilizarea acestuia.

  1. Exonerarea de Raspundere

6.1. Accesarea si utilizarea www.mega-proiecte-comunitate.ro este o alegere care apartine exclusiv utilizatorului. Fiecare utilizator este raspunzator atat pentru propriile activitati desfasurate in cadrul contului sau, cat si pentru acuratetea si corectitudinea informatiilor furnizate cu ocazia utilizarii Site-ului.

6.2.Mega Image sau orice alta persoana implicata in conceperea, producerea sau dezvoltarea Site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar putea rezulta din sau in legatura cu accesarea si utilizarea Site-ului sau a Continutului sau. Mega Image nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru niciun prejudiciu care ar putea sa apara in urma accesarii sau utilizarii Site-ului, a descarcarii oricarui material, informatie, text, imagine, fisier video sau audio de pe acest Site.

6.3. Mega Image nu isi asuma niciun fel de raspundere cu privire la orice erori sau disfunctionalitati ale programelor de calculator utilizabile in legatura cu vizitarea/utilizarea Site-ului si nu poate fi facut raspunzator pentru erori intervenite in legatura cu expedierea/receptionarea mesajelor de tip e-mail.

  1. 7. Revizuiri ale Termenilor si Conditiilor

7.1. Mega Image  isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau retrage Termenii si Conditiile Site-ului la orice ora si fara preaviz.

7.2. Orice utilizare a Site-ului dupa schimbarea acestor Termeni si Conditii inseamna implicit ca utilizatorul este de acord cu modificarile aparute.

  1. 8. Legea aplicabila. Litigii

8.1. Termenii si Conditiile prezente sunt guvernate de legea romana.

8.2. Utilizatorii agreeaza ca orice neintelegeri aparute in legatura cu utilizarea Site-ului sa fie supuse spre solutionare instantei romane competente de la sediul central al Mega Image din Bucuresti.

Prin utilizarea Website-ului va exprimati in mod expres acordul cu privire la prevederile acestor Termeni si Conditii de utilizare.