Cum alegem proiectele câștigătoare?

Toate proiectele înscrise în competiție sunt evaluate prin două faze de jurizare.

FAZA 1 – SELECȚIA PROIECTELOR ÎNSCRISE

29 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE

Toate proiectele eligibile în competiție vor fi jurizate în prima fază de către o echipă Mega Image formată din specialiști în proiecte de sustenabiltate și comunicare.

Proiectele vor fi evaluate cu note de la 1 la 10. Vor fi selectate primele 15 proiecte finaliste pentru faza a doua de jurizare.

FAZA 2 – VOT PUBLIC ȘI JURIZAREA PROIECTELOR ÎNSCRISE

7 – 12 DECEMBRIE

Cele 15 proiecte finaliste vor intra în faza de vot public direct pe platforma online a competiției. Fiecare proiect va putea fi votat de public în această perioadă, iar voturile obținute vor avea o pondere de 10% din nota finală.

Proiectele finaliste vor fi prezentate de către participanți în cadrul unei întâlniri online cu un juriu format din specialiști în proiecte comunitare și de mediu, sustenabilitate, sociale::

  • Adrian Nicolaescu – Vicepreședinte marketing, comunicare, e-commerce și sustenabilitate Mega Image
  • Ioana Tetelea – Managing Partner Invisible Nature
  • Hanny Bratu – Manager Marketing și Fundraising WWF Romania/  Madalina Hrituleac – Corporate Partnerships Manager. WWF Romania
  • Ana Maria Hâncu – co-fondator Let’s Do It Romania
  • Lucian Mîndruță – jurnalist

Întâlnirile de prezentare vor avea loc în perioada 9-10 decembrie, pe platforma Microsoft Teams, și vor fi anunțate de echipa de proiect Mega Image doar celor 15 finaliști.

In urma prezentarii de proiecte, notele juriului vor avea o pondere de 90% în clasamentul final.

Primele 5 proiecte in ordinea clasamentului final vor fi desemnate câștigătoarele unei finațari de maxim 20.000 de euro/proiect.