Perioda de înscriere proiecte s-a terminat. Din 7 decembrie poți vota proiectul favorit.

Denumiți proiectul înscris cât mai clar și reprezentativ pentru scopul proiectului.

Descrieți proiectul, prezentând pe scurt obiectivele propuse, cui se adresează, planul de implementare și rezultatele estimate. Acest sumar va fi afișat pe platforma online doar pentru proiectele finaliste, în etapa de vot public

Descrieți scopul și obiectivele proiectului. Căutăm proiecte care contribuie la rezolvarea problemelor din comunități, la dezvoltare sustenabilă și implicare.

Descrieți pe scurt problema pe care proiectul o rezolvă, nevoia existentă în comunitate și oportunitatea pentru dezvoltarea sustenabilă.

Prezentați soluția sau inovația pe care proiectul o aduce.

Detaliați grupurile de public țintă cărora proiectul se adresează. Includeți o descriere cât mai detaliată a fiecărui grup de public (de exemplu: menționați numărul de beneficiari la care proiectul își propune să ajungă, zonele geografice).

Detaliați planul de acțiuni pentru implementarea proiectului, pe etape și perioada estimată pentru fiecare (de la pregătirea proiectului, lansare, desfășurare).

Detaliați – dacă este cazul – parteneriatele sau colaborările directe pentru implementarea proiectului.Partenerii din proiect pot fi autorități, alte ONG-uri, dar nu în calitate de sponsori ai proiectului.

Descrieți echipa de proiect și resursele umane necesare pentru implementarea proiectului, în fiecare etapă.

Detaliați rezultatele concrete și măsurabile, criteriile în baza cărora veți evalua rezultatele și impactul proiectului conform obiectivelor propuse.

Choose File

Descărcați modelul disponibil aici și realizați bugetul de proiect în detaliu folosind direcțiile date. Bugetul total al proiectului trebuie să aibă o valoare de cel mult 20.000 de euro (inclusiv TVA)

Mulțumim, formularul a fost trimis.
A apărut o eroare. Vă rugăm încercați mai târziu.

Perioda de inscriere proiecte s-a terminat. Din 7 decembrie poti vota proiectul favorit.